måndag 6 mars 2023

Valpar planeras

 

De senaste fem åren har vi haft nöjet av att ha en gårdsväktare här på Näs Lantgård. Ditte som hon heter är av raser pyrenéerhund och hon har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att hålla rävar och annat otyg borta från får, höns och smådjur. 

Nu när det dags att föra dessa goda gener vidare så är vi lyckligt lottade att ha erfarna och duktiga uppfödare som stöd och hjälp. Genom att para Ditte med snygga Dennis hoppas vi att valparna ska få hennes stora hjärta och goda väktaregenskaper likväl som ett tilltalande yttre.

Valparna beräknas födas i mitten av maj om allt går som det ska fram till dess. Valparna kommer givetvis att vara registrerade i SKK, försäkrade, besiktigade och vaccinerade. 

Det viktigaste för oss är självklart att valparna får ett gott och livslångt hem där köparna är insatta i rasens egenskaper. Vi vill gärna att valpen erbjuds ett arbete, Ditte är ingen sällskapshund utan en arbetande hund och hon skulle utan tvekan kunna bita sönder ett helt hus om hon inte fick stimulans för både kropp och knopp. 

Hör av er om ni är intresserade av en valp, har frågor eller undrar om rasen kan passa Er.

Carina: tel 0730910019, e-post go.fullspeed@gmail.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar